De voordelen van ons natuurlijke magnesium - MSIsport
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

MSIsport: het unieke 100% natuurlijke magnesium supplement.

Het natuurlijke magnesium wordt door het lichaam enorm goed geabsorbeerd en zorgt voor een uitstekend herstel na lichamelijke inspanning. Iedere capsule bevat 500 mg natuurlijk Magnesium en 40 mg Vitamine C.

Voor sporters

Magnesium is belangrijk in het proces voor het verkrijgen van energie. Een tekort aan magnesium kan leiden tot krampen, vermoeidheid, lusteloosheid, trillingen of misselijkheid. Het product MSIsport zorgt ervoor dat het lichaam uitstekend herstelt na lichamelijke inspanning.

Magnesium is van essentieel belang om spierblessures te voorkomen. Een juiste hoeveelheid magnesium in het dieet voorkomt veel voorkomende letsels als verstuikingen, kneuzingen of botbreuken.

In het algemeen

Een aantal voordelen van het product MSISport:

– één capsule bevat 500 mg magnesium
– het natuurlijke magnesium wordt beter geabsorbeerd en helpt het lichaam voortreffelijk te herstellen
– de hartfunctie verbetert, de bloedcirculatie wordt bevorderd
– het natuurlijke magnesium reinigt en ontspant bloedvaten en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte
– het voorkomt artrose, osteoporose en de aanmaak van nierstenen
– het is de ideale aanvulling voor het verkrijgen van energie en helpt tegen depressie, duizeligheid en stress
– de zenuwfunctie verbetert en helpt vermoeidheid te verminderen.

Magnesium helpt bij het overbrengen van zenuwimpulsen en ontspant de spieren. Verder speelt het een belangrijke rol bij de vorming van eiwitten, koolhydraten en vetten die vervolgens worden omgezet in energie. Ook is magnesium belangrijk voor de regulering en controle van calcium, potassium en sodium en is het belangrijk voor een gezond gebit.

De capsules zijn plantaardig en bevatten geen: gluten, gist, tarwe, melk of melkproducten, lactose, soja, ei, grapefruit, vis, suiker, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige smaakstoffen of natrium.

Ons product is een allergeen vrij product

Vanwege deze speciale eigenschappen en voordelen van het product voor de gezondheid is het geschikt voor een brede doelgroep. De capsules zijn plantaardig, bevatten een hoge concentratie magnesium en worden sneller opgenomen dan tabletten. Het is zowel geschikt voor ouderen, sporters en iedereen die graag op een natuurlijke manier fit wil blijven.

Omdat het product 100% natuurlijk is, is het enorm zuiver en geconcentreerd. Hierdoor is het nemen van één capsule om de dag al voldoende.

Geïnteresseerd geraakt in het product? Klik hier om MSIsport te bestellen.

^

¡Síguenos en redes sociales!

FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?