Magnesio Natural - 100% natuurlijke magnesium supplementen
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

Over Magnesio Natural

De website van Magnesio Natural, met haar producten MSI Sport y MSI Welzijn, behoort tot Frediesport S.L., een bedrijf gespecialiseerd in het organiseren van sport evenementen en de verkoop van sportartikelen.

Al onze producten zijn 100% natuurlijk. De magnesiumzouten worden door verdamping gewonnen en vervolgens verwerkt tot natuurlijke supplementen in de vorm van capsules. De producten bevatten geen hulpstoffen en de capsules zijn op vegetarische basis. Magnesio Santa Isabel is verantwoordelijk voor dit hele proces.

MSI Sport & MSI Welzijn

Al Magnesio Natural haar producten zijn volledig natuurlijk en dit is uniek. Een belangrijke eigenschap van het product MSIsport is dat één capsule 500 mg magnesium bevat. Deze hoge dosering in combinatie met vitamine C maakt het product uitermate geschikt voor sporters.

Een aantal voordelen van het product MSI Sport zijn onder andere de grote hoeveelheid van 500 mg magnesium per capsule en het feit dat de vegetarische capsules enorm goed worden geabsorbeerd door het lichaam, waardoor het lichaam voortreffelijk herstelt na lichamelijke inspanning. Daarnaast zorgt het ervoor dat de hartfunctie verbetert en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Het reinigt en ontspant bloedvaten en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte.

Sinds kort is ook het product MSI Welzijn verkrijgbaar, een 100% natuurlijk magnesium supplement met collageen.

Klik hier om één van onze producten te bestellen.

Het magnesium voor een uitstekend herstel na lichamelijke inspanning

Het natuurlijke magnesium is uitermate geschikt voor sporters

^
FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?