Magnesio Natural - 100% natuurlijk magnesium
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€
Magnesio Natural

100% natuurlijk magnesium

Bestel

Voor een uitstekend herstel na lichamelijke inspanning

Magnesio Natural

100% natuurlijk magnesium

Bestel

Vermindert stress en verbetert het humeur

Bevat 500 mg
magnesium
per capsule

Magnesio Natural

100% natuurlijk magnesium

Bestel

Verlaagt de bloeddruk
Voorkomt artrose en osteoporose

Magnesio Natural

100% natuurlijk magnesium

Bestel

Vermindert spierpijn en ontstekingen

Magnesio Natural

100% natuurlijk magnesium

Bestel

Verbetert de zenuwfunctie

Magnesio Natural

100% natuurlijk magnesium

Bestel

Vermindert de kans op zware blessures

Natuurlijk Magnesium 1
Natuurlijk Magnesium 2
Natuurlijk Magnesium 3

BLOG

COLLAGEEN VOOR GEZONDE GEWRICHTEN

Gewrichtsaandoeningen zijn een kwaad fenomeen dat een groot deel van de bevolking treft. Artrose is een aandoening van de gewrichten die voornamelijk het kraakbeen aantast. Kraakbeen is het soepele weefsel dat de uiteinden van de botten in de gewrichten bekleedt.... leer más

Gewicht verliezen met de hulp van magnesium

Magnesium en afvallen Zeven redenen waarom magnesium essentieel is als je gewicht wilt verliezen   Magnesium remt ontstekingen Ongeveer 30% van het buikvet is een massa van witte bloedcellen, ontstoken weefsel en water. Magnesium vermindert deze ontstekingen en... leer más

Magnesium en voetbal: een perfecte combinatie

Magnesium en voetbal: een perfecte combinatie Voetbal is de meest beoefende sport ter wereld. Als het aankomt op nieuwe technieken en tactieken in de sportwereld zijn voetballers vaak de eersten die er mee in aanraking komen. Dit geldt ook voor het dieet waaraan... leer más

100% natuurlijk magnesium

Al Magnesio Natural haar producten zijn 100% natuurlijk en dit is uniek. Een belangrijke eigenschap van het product MSIsport is dat één capsule 500 mg magnesium bevat. De hoge dosering magnesium in combinatie met vitamine C maakt het product uitermate geschikt voor sporters. De producten bevatten geen hulpstoffen en zijn geschikt voor vegetariërs.

Een aantal voordelen van het product MSI Sport zijn onder andere de grote hoeveelheid van 500 mg magnesium per capsule en het feit dat het natuurlijke magnesium beter wordt geabsorbeerd door het lichaam, waardoor het lichaam voortreffelijk herstelt na lichamelijke inspanning. Daarnaast zorgt het natuurlijke magnesium ervoor dat de hartfunctie verbetert en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Het reinigt en ontspant bloedvaten en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte.

Sinds kort is ook het product MSI Welzijn verkrijgbaar, een 100% natuurlijk magnesium supplement met collageen.

Klik hier om één van onze producten te bestellen.

 

 

Verzendingen en retouren

Uw bestelling zal binnen 24-48 uur worden verzonden door Redyser of MRW. Het kan tot een week duren tot u uw bestelling ontvangt.

Transportkosten in heel Europa bedragen 3 euro per bestelling.

Als uw verzending is vertraagd of als er enige problemen zijn met uw bestelling, neemt u dan a.u.b. zo spoedig mogelijk contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@magnesionatural.com. Ons doel is om u de best mogelijke service te verlenen.

Voor verzendingen buiten Europa, neemt u a.u.b. contact met ons op door een e-mail te sturen met uw wensen. Als u bijzondere voorwaarden wilt toevoegen aan uw bestelling, stuurt u dan a.u.b. voor het plaatsen van uw bestelling een e-mail.

Let op: We proberen altijd onze klanten tevreden te stellen, maar het kan gebeuren dat u toch niet tevreden bent met uw aankoop. Als het product voldoet aan de voorwaarden van het Retourbeleid is het mogelijk uw product te retourneren binnen 15 dagen na ontvangst. Zodra is gecheckt of het product in perfecte staat verkeerd zal de restitutie worden verwerkt op dezelfde manier waarop u uw eerdere betaling uitvoerde. Van dit bedrag zullen de verzendkosten worden afgetrokken.

 

 

 

Contact

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Via het contactformulier op onze website
Per e-mail: info@magnesionatural.com
Per telefoon: +31 655051367

Magnesio Natural haar producten MSIsport en MSIbienestar zijn geregistreerde merknamen van het bedrijf Frediesport S.L., gevestigd aan de Calle Palleter, 36 CP 46008 Valencia, BTW nummer B-96474804. Het bedrijf is geregistreerd in het handelsregister van Valencia onder de volgende gegevens: Nummer 5424, sheet 2731, Sectie 8, Pagina V46-383, eerste aanmelding.

Onze website www.magnesionatural.com voorziet u van informatie over onze 100% natuurlijke magnesium producten en biedt u de mogelijkheid om deze te bestellen. Magnesio Natural behoudt het recht om aanpassingen toe te brengen aan de website op elk gewenst moment, rekening houdend met de belangen van de klant.

 

Als het product op het moment van aankoop of levering niet goed of beschadigd is, stel ons dan zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Stuurt u a.u.b. een e-mail naar (info@magnesionatural.com) of neem contact met ons op via het contactformulier.

 

^
FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?