Blog: Waarom magnesium essentieel is als je wilt afvallen
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

Magnesium en afvallen

Zeven redenen waarom magnesium essentieel is als je gewicht wilt verliezen

 

  1. Magnesium remt ontstekingen

Ongeveer 30% van het buikvet is een massa van witte bloedcellen, ontstoken weefsel en water. Magnesium vermindert deze ontstekingen en vermindert geleidelijk aan de omtrek van de taille.

  1. Magnesium bestrijdt constipatie door haar werking als mild laxeermiddel

Magnesium heeft een stimulerend effect op de darmen. Daarnaast helpt het tegen brandend maagzuur en zorgt het ervoor dat je geen last hebt van een opgeblazen gevoel.

  1. Magnesium helpt de spieren om vet te verbranden

Magnesium en vitamine E zijn essentieel voor het lichaam als je gewicht wilt verliezen, in combinatie met voldoende sporten en een caloriearm dieet.

  1. Magnesium kalmeert het zenuwstelsel

Magnesium heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het zorgt voor een verminderde eetlust, waardoor je niet continu de drang hebt wat te gaan eten. Magnesium is essentieel voor een goede werking van de zenuwen en spieren.

  1. Magnesium stimuleert de stofwisseling

Magnesium draagt bij aan een betere omzetting van glucose (suiker) in energie. Een tekort aan magnesium kan leiden tot gewichtstoename.

  1. Magnesium zorgt voor rust is het lichaam

Een ander groot voordeel is dat magnesium de nachtrust bevordert. Én een goede nachtrust is enorm belangrijk als je wilt afvallen.

  1. Magnesium voorkomt nierstenen bij mensen met obesitas

Mensen met obesitas hebben een verhoogd risico op nierstenen. Magnesium vertraagt de productie hiervan. In sommige gevallen stopt het zelfs de volledige productie van nierstenen.

Klik hier om één van onze magnesium producten te bestellen.

^

¡Síguenos en redes sociales!

FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?