Disclaimer - Magnesio Natural - MSIsport & MSIbienestar
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

Disclaimer

Magnesio Natural, met haar producten MSIsport y MSIbienestar, zijn geregistreerde merknamen van het bedrijf Frediesport S.L., gevestigd aan de Calle Palleter, 36 CP 46008 Valencia, BTW nummer B-96474804. Het bedrijf is geregistreerd in het handelsregister van Valencia onder de volgende gegevens: Nummer 5424, sheet 2731, Sectie 8, Pagina V46-383, eerste aanmelding.

De website van Magnesio Natural voorziet u van informatie over de product MSIsport en MSIbienestar. Het bedrijf behoudt het recht om aanpassingen toe te brengen aan de website op elk gewenst moment, rekening houdend met de belangen van de klant.

 

CONTACT

U kunt op de volgende manieren contact met ons opnemen:

Het contactformulier invullen op de website
Per e-mail: info@magnesionatural.com

Tel. of WhatsApp: +31 655051367

INDUSTRIEEL EN INTELLECTUEEL EIGENDOM

Frediesport S.L. is de eigenaar van alle intellectuele en industriële eigendomsrechten van haar website, alsmede de kenmerken dat de website bevat (inclusief maar niet gelimiteerd tot foto’s, geluid, muziek, video’s, software en tekst, merken of logo’s, kleurencombinaties, structuur en design, selectie van materialen, de nodige computer programma’s en het gebruik en toegang van de website, etc.).

Reproductie, distributie en publieke communicatie, inclusief alles om dit mogelijk te maken, van alles of een deel van de inhoud op de website is verboden zonder toestemming van Frediesport S.L.

BESCHERMING VAN PERSOONLIJKE GEGEVENS

Voor registratie op onze website is het nodig om uw persoonlijke gegevens door te geven. Uw gegevens worden opgeslagen in Frediesport S.L. haar bestand, geregistreerd aan de Calle del Palleter 36, 46008 Valencia. Uw persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om eventuele bestellingen en verzendingen mogelijk te maken, evenals het toezenden van informatie over onze producten, diensten en promoties.

Frediesport S.L. belooft correct gebruik te maken van de gebruiker zijn of haar persoonlijke data. In overeenstemming met Artikel 11.1 van de Organieke wet, gaat u akkoord en geeft u toestemming om uw gegevens uitsluitend te gebruiken voor activiteiten die rechtstreeks verband hebben met het bedrijf.

U kunt deze toestemming intrekken door een mail te sturen naar info@magnesionatural.com met als onderwerp: LOPD.

^
FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?