De ontspannende werking van magnesium - MSIsport
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

De ontspannende werking van magnesium

De afgelopen jaren is de aandacht voor magnesium wereldwijd enorm toegenomen en dit is niet voor niets. Een buitengewoon belangrijk en bekend effect van magnesium is dat het stress vermindert en voorkomt. Het zorgt voor een snelle opwekking van energie, doordat het de werking van glucose regelt. Bovendien is magnesium betrokken bij de regulatie van natrium en kalium, die zorgen voor het actieve transport van elektrolyten. Een tekort aan elektrolyten veroorzaakt uitdroging en verminderde prestaties.

Met name voor sporters is magnesium erg belangrijk. Door de inname van extra magnesium verbeteren de prestaties. Zowel fysiek als mentaal krijgt het lichaam een boost. Het zorgt voor een uitstekend herstel van de spieren na zware lichamelijke inspanning, doordat het de zenuwen en spieren ontspant. Ook bevordert magnesium de bloedcirculatie. Om deze reden wordt magnesium ook beschouwd als een uitstekend therapeutisch middel tegen hartritmestoornissen.

MSIsport: 100% natuurlijk magnesium

Eigenschappen van het product

MSIsport een uniek 100% natuurlijk magnesium supplement. Het magnesium wordt door het lichaam uitstekend geabsorbeerd en zorgt voor een uitstekend herstel na lichamelijke inspanning. Iedere capsule bevat 500 mg magnesium, waarvan 73 mg ionisch magnesium. Ionisch magnesium wordt door het lichaam enorm goed geabsorbeerd. Ook bevat het 40 mg vitamine C.

Voor sporters

Magnesium is betrokken in het proces voor het verkrijgen van energie. Om deze reden is het een enorm belangrijk mineraal voor sporters. Een tekort aan magnesium kan lijden tot spierkrampen, vermoeidheid, lusteloosheid of misselijkheid. Een juiste hoeveelheid magnesium in het dieet voorkomt spierblessures, breuken of kneuzingen.

Magnesium in het algemeen

– Magnesium verbetert de hartfunctie en bevordert de bloedcirculatie
– het reinigt en ontspant bloedvaten en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte
– het vermindert stress en verbetert het humeur
– het verbetert de concentratie
– het vermindert spierpijn
– het voorkomt artrose, osteoporose en de aanmaak van nierstenen.

De herkomst van ons natuurlijk magnesium

Het magnesium dat wij gebruiken in onze supplementen is 100% natuurlijk. De magnesiumzouten worden door verdamping gewonnen uit de ‘’Laguna de la Higuera’’, een meer in de buurt van Albacete, in Spanje. Het water is enorm rijk aan magnesium.  Zodra het verdampt worden de zouten uit het water verwijderd. Vervolgens worden deze zouten door natuurlijke processen verzameld en verwerkt om uiteindelijk voor verschillende doeleinden te worden gebruikt.

Het gebruik van MSIsport

Door de hoge dosering magnesium is het nemen van één capsule per dag voldoende. Het beste is om de capsule in te nemen na het avondeten. Door de speciale eigenschappen en voordelen van het product MSIsport is het geschikt voor een brede doelgroep.

Klik hier om het product te bestellen.

^

¡Síguenos en redes sociales!

FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?