COLLAGEEN VOOR GEZONDE GEWRICHTEN | Magnesio Natural
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

Gewrichtsaandoeningen zijn een kwaad fenomeen dat een groot deel van de bevolking treft. Artrose is een aandoening van de gewrichten die voornamelijk het kraakbeen aantast. Kraakbeen is het soepele weefsel dat de uiteinden van de botten in de gewrichten bekleedt. absorbeert kraakbeen de schokken die zich voordoen tijdens fysieke beweging. Met artrose breekt de bovenste laag van het kraakbeen af en begint het daarnaast ook te slijten. Hierdoor beginnen botten die eerder door kraakbeen bedekt waren te wrijven. Wrijving veroorzaakt pijn, zwelling en verlies van de beweging in het gewrichtn.

MSI Health - 100% Natuurlijk Magnesium bevat Collageen

De Wereld Gezondheids Organisatie beschouwt Artrose als een ziekte die veel ongemak veroorzaakt. Artrose komt niet alleen voor bij ouderen, maar ook bij vele jongeren. Artrose kan worden veroorzaakt door sporten, zwaar lichamelijk werk en overgewicht.

Wat de meeste Osteo-articulaire aandoeningen gemeen hebben zijn de reacties op de degeneratieve en inflammatoire processen (ook wel artritis reumatoïde) die het kraakbeen, de pezen en het subchondrale bot beïnvloeden. Hierbij is voeding de sleutel tot het voorkomen van een aantal van deze aandoeningen en indien sommige symptomen zich voordoen is het belangrijk om voedsel te eten met anti-inflammatoire en antioxiderende stoffen.

MSI Health - 100% Natuurlijk Magnesium bevat Collageen

Koop nu!!

Collageen is een eiwit wat zich bevind in de spieren, botten, pezen en de huid en zorgt voor sterkte. Indien er een collageen tekort is, kunnen er verschillende gezondheids problemen opspelen.  Collageen wordt gebruikt voor cosmetische doeleinden zoals voor een jongere en strakkere huid. Vandaag de dag worden collageen supplementen gebruikt voor de gezondheid en het herstel van lichaamsweefsels.

MSI Health - 100% Natuurlijk Magnesium bevat Collageen

Collageen heeft een effectieve werking in het verminderen van pijn in de gewrichten en het reguleren van energie. Tot voor kort werd collageen voornamelijk gebruikt voor behandelingen tegen huidveroudering, om bijvoorbeeld lijnen te verwijderen.

Kraakbeen is het bindweefsel dat oppervlaktes verbindt. Het kraakbeen haalt zijn kracht uit collageen. Voor degenen die last hebben van pijn in de gewrichten als gevolg van artrose, is het nemen van collageen supplementen de beste optie voor het behandelen van de pijn.

Als we collageen toevoegen aan de magnesium, zal onze algehele gezondheid worden verbeterd.

MSI Sport - 100% Natuurlijk Magnesium met Vitamine C

Koop nu!!

^

¡Síguenos en redes sociales!

FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?