MSIsport - de oplossing voor vermoeidheid en stress
ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 20€

Last van vermoeidheid of stress? MSIsport kan voor u de oplossing zijn!

Dat magnesium een belangrijk mineraal is voor uw lichaam wist u waarschijnlijk al wel. Het mineraal stimuleert de stofwisseling en het herstel van het lichaam. Veel mensen hebben te maken met (chronische) vermoeidheid. Eén van de redenen kan een tekort aan magnesium zijn.

Een hoeveelheid van 350 mg magnesium in het dagelijks dieet voor mannen en 280 mg voor vrouwen per dag wordt geadviseerd door het voedingscentrum. Voor veel mensen is het lastig om door alleen de dagelijkse voeding aan deze hoeveelheden te komen. Een chronisch tekort aan magnesium kan leiden tot chronische vermoeidheid. Zelfs als u zeer regelmatig sport en erg gezond eet kan er een tekort aan magnesium ontstaan. Tijdens lichamelijke inspanning verbruikt het lichaam namelijk veel van het magnesium in uw lichaam, waardoor een tekort aan magnesium kan ontstaan. Een tekort aan magnesium kan te herkennen zijn aan spierkrampen tijdens de fysieke activiteit.

Het product MSIsport, een natuurlijk magnesium supplement, kan dit probleem oplossen. Door het feit dat het product maar liefst 500 mg natuurlijk magnesium bevat per capsule, kan het nemen van één capsule per twee dagen al voldoende zijn. De grote hoeveelheid magnesium per capsule maakt het product enorm geschikt voor sporters. Daarnaast is een overschot aan magnesium haast onmogelijk, omdat het lichaam overtollig magnesium loost via de urine.

Een aantal voordelen van het gebruik van het gebruik van MSIsport zijn onder meer dat het de kans op spierpijn en zware blessures vermindert. Het is een uitstekend supplement als u vaak last heeft van spierpijn, vermoeidheid of stress. Ook zorgt het magnesium ervoor dat de hartfunctie verbetert en de bloedcirculatie wordt bevorderd. Het reinigt en ontspant de bloedvaten en draagt bij aan een gezond cholesterolgehalte.

De natuurlijke oplossing voor vermoeidheid

Zoals eerder genoemd is het product MSIsport 100% natuurlijk. De magnesiumzouten worden door verdamping uit het water van de Laguna de la Higuera, in de buurt van Albacete in Spanje, gewonnen. Dit water is rijk aan magnesium en zodra het verdampt worden de zouten uit het water verwijderd. Allemaal geheel natuurlijk. Het product bevat geen hulpstoffen.

Geïnteresseerd geraakt in het product? Klik hier om het natuurlijke magnesium supplement MSIsport te bestellen.

^

¡Síguenos en redes sociales!

FACEBOOK
GOOGLE
TWITTER
INSTAGRAM
× ¿Hablamos?